Boheems Paradijs

Overnachten in een pipowagen!

Beschrijving

De familiedag 2017 had het thema Sleurhuttenfestival en deze dag hebben we geheel in stijl doorgebracht in het Boheems Paradijs. Deze pipowagencamping is gelegen in een heel mooi stukje Drenthe. 

In het Boheems Paradijs beleef je het zigeunergevoel en slaap je als Pipo in 13 kleurig geschilderde woonwagens (ook wel genoemd pipowagen). Geen omgebouwde schaftketen, maar echte antieke woonwagens met romantische retro inrichting, kitsch lampjes, oma's servies, geslepen glas, houtsnijwerk, schuifdeuren en een fraaie bewerkte trap. Het zigeunerthema is in vele details uitgewerkt, ook in de recreatieruimte en toiletgebouw. In deze ongedwongen, inspirerende sfeer beleefde het mooiste bedrijf in Nederland de familiedag 2017.

's Ochtends ontbijten met verse eieren, de kippen komen op bezoek. Overdag meer dan genoeg te doen in de buurt voor jong en oud. Lekker bij de eigen pipowagen kletsen met koffie of een glaasje erbij en genieten van een weids uitzicht met koeien en paarden. ’s Avonds rond het kampvuur onder de sterren. Deze locatie is echt een aanrader!

Meer weten? Kijk op de website: www.boheemsparadijs.nl.

 

Details
  • Kijk voor meer informatie op www.boheemsparadijs.nl