Familiedag 2017

De jaarlijkse familiedag werd dit keer georganiseerd in Drenthe. De familiedag vond plaats op een heus pipowagenpark dat voor de gelegenheid het hele weekend was afgehuurd. In 8 teams werd een fanatieke strijd geleverd op de zeskamp. Er werd geworsteld in een sumopak, een estafette gelopen en gekropen, gevoetbald met het doel een stropdas weg te schieten, met het hele team gestreden in de chalenge, er werden behendigheidsspelletjes gedaan en tenslotte was er de kans om de teamcaptains te bekogelen met natte sponsen op de evenwichtsbalk. Al met al aanleiding tot veel hilariteit en plezier. Er zal nog lang worden nagepraat over de teamcaptains die elkaar doorweekt nog eens te lijf gingen rond het zwembad.

 

      

 

De middag werd afgesloten met een barbeque waarbij een troubadour de muzikale omlijsting voor zijn rekening nam. We hebben hier zelfs een aantal mensen een hilarisch dansje zien doen op het liedje 'lief klein konijntje'. In de avonduren ging het kampvuur aan en er is een groep mensen tot in de kleine uurtjes blijven borrelen. Dit werd niet door iedereen gewaardeerd, omdat er in de nachtelijke uren het plan ontstond om een paar niet nader te noemen collega's te verblijden met een potje 'woonwagentje schudden'. Er is een signalement van de circa 8 daders en nadere info is bij de schrijver van dit stukje op te vragen ;)

Het mooiste bedrijf heeft inmiddels een actieve Facebookpagina en daar zijn de gemaakte foto's te bekijken: Klik hier!

Berichten (0)

Er zijn nog geen berichten geplaatst

Voeg een bericht toe