Cooper Doodle

“Yabadabadoodle!”

Over Cooper

Mijn naam is dus Cooper en ik ben geboren op 21 december 2015. Ik ben een Australian Labradoodle en het voordeel daarvan is dat ik allergievriendelijk ben. Ik verhaar niet en mijn vrouwtje kan mij dus naar hartelust knuffelen en dat doet ze gelukkig ook. Ik rollebol wel graag in het bos, dus ben niet altijd schoon, maar dan wordt ik geborsteld, gekamd en uitgeblazen met een soort föhn en dan zie ik er weer tippietoppie uit al zeg ik het zelf. Om de 6 weken ga ik naar de hondenkapper en daar geeft mijn vrouwtje meer geld aan uit dan aan zichzelf zegt ze altijd. Het is de centjes waard want ik krijg enorm veel complimenten als ik daar geweest ben. 

Ik ben regelmatig op de zaak bij het mooiste bedrijf in Nederland. Daar ondersteun ik eigenlijk iedereen. Ik heb veel aandacht voor de mensen en knuffel ze als ze daar behoefte aan hebben. Als ze willen spelen dan ben ik daar altijd wel voor in en verder help ik gewoon door er te zijn. Lekker onder iemands bureau liggen en aangeven dat ik vertrouwen in ze heb. Ik merk dat dit erg helpt en voel me dus ook echt nuttig. Zo af en toe krijg ik de indruk dat mijn vrouwtje daar anders over denkt, want dan mag ik ineens niet gezellig blaffen, terwijl zij toch ook soms herrie maken? 

Sinds kort ben ik de mascotte van de doodles. Dit betekent volgens mij zoiets als dat ik de aanvoerder van het hele spulletje ben. Geen probleem natuurlijk! Ben gek op mijn crew en zij gelukkig ook op mij.

Details
  • Volg Cooper op Twitter: @Yabadabadoodel
E-mail Cooper